مشاوره حقوقی رایگان - شکایت سرنشینان بابت دیه گرفتن از راننده

سلام خسته نباشید.یکسالو یکماه پیش دراصفهان تصادف کردم ومقصربودم‌سرنشینانم ازمن شکایت کردند وکارهای پزشک قانونی رو همه شو انجام دادیم و مدارک رفت برای کلانتری و کلانتری ام میگه فرستادیم برای شعبه 6شورا حل اختلاف دولت آباد اصفهان من برای رشت هستم امکان دوباره رفتن به اصفهان ندارم و هنوز بعد گذشت یکسال خبری از پرونده ام نشده قرار بود اسمس ابلاغیه بیاد مشکل کجاست باید چیکار کنم؟هیچ شماره تماسی ام از شورا حل اختلاف اونجا ندارم.لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - در صورتی که پرونده شما در آنجا مطرح شده و شماره تماس ثنا نیز تغییر نداده باشید،پیامک ارسال خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما از طریق شکات موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. قانونا قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید