مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت تاخیر تادیه چک

با سلام و درود فراوان...
خوانده ی پرونده در دادگاه بدوی محکوم به پرداخت تاخیر تادیه چک و هزینه ی دادرسی شده و نسبت به دادنامه تجدید نظر خواهی کرده ، و دادگاه از طرفین رفع نقص پرونده اعم از پرداخت هزینه ی دادرسی رو خواسته و بنده به عنوان خواهان پرونده پرداخت کردم و خوانده یا تجدید نظر خواه دادخواست اعسار از هزینه ی دادرسی داده.... حال سوال این است

1..اگر اعسار قبول شود پرونده تاخیر تادیه به تجدیدنظر میرود؟
2..اگر اعسار قبول شود نکند تاخیر تادیه به آن تعلق و یا از معسر گرفته نشود لازم به ذکر است که ایشون اصلا قسط اعسار به خاطر محکوم به هم ندارند ...چون تاخیر تادیه از معسری که قسط اعسار محکوم به پرداخت میکند گرفته نمیشود درست هست؟
خواهشا راهنمایی کنید ...ممنون از وقتی که واسمون میزارید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تایید اعسار اصولا خسارت تعلق نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر اعسار پذیرفته نمی شود
اعسار از هزینه دادرسی با اعسار از محکوم به تفاوت دارد
مطالبه خسارت از خسارت امکان ندارد
مطالبه خسارت تاخیر تادیه از خسارت تاخیر تادیه امکان ندارد