مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

من فرزند خوانده هستم و پدر و مادرم ملکشون رو برای من صلح عمری کردند حالا قرار هست که این ملک با مشارکت ساخت و ساز بشه میخواستم بدونم قرارداد صلح عمری چطور میشه و باید چکار کرد که بدون فسخ به ملک بعدی منتقل بشه ؟؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام در دفاتر ثبت اسناد بصورت رسمی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همان سنداز طریق دفتر اسناد رسمی انتقال پیدا می‌کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملک مال شماست ولی والدین شما تا آخر عمر حق سکونت در آن دارند شما می‌توانید آن را انتقال دهید ولی مانع از انتفاع و ماندن والدین تا آخر عمر نخواهید شد