مشاوره حقوقی رایگان - ماشین قولنامه ای

باسلام
چندوقتیه یه ماشین قولنامه ای خریدم که قبل از من هم دوسه بار قولنامه ای به اشخاص دیگه منتقل شده. شخصی که سند بنامش هست برای انتقال سند حاضر نمیشه.
ماشین و دزد برد و الان که پیدا شده تحویل نمیدن و میگن باید صاحب سند بیاد
اگه بخوام دادخواست بدم برای الزام شخص خیلی طول میکشه. راه دیگه ای هست که بتونم ماشین و با قولنامه از پارکینگ خارج کنم بعد دادخواست بدم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید. و در ضمن ان تقاضای دستور موقت کنید.

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
خیر صرفا بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به مرجع صالح تقدیم کنید.