مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام آیا قبل مدت 10روز میشود تامین خواسته را اجرا کرد یا باید صبر کنیم تا مدت اعتراض بگذرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ابتدا ابلاغ شده است بله باید 10 روز آن تمام شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال ابهام دارد
قبل طرح دعوا باشد ظرف ده روز دادخواست اصلی تقدیم نشود
رفع اثر میگردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام مهلت تامین خواسته تا ده روز است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همزمان می‌توانید تامین خواسته را قبل از ابلاغ اجرا کنید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
امکان اجرای تأمین خواسته قبل از انقضای مهلت 10 روز اعتراض وجود دارد، اما شرایطی دارد که باید رعایت شود:

با توجه ماده 115 قانون آ. د. م ، خواهان می‌تواند پس از ابلاغ قرار تأمین خواسته به خوانده، آن را اجرا کند.

اما، خوانده حق دارد ظرف 10 روز از تاریخ ابلاغ به این قرار، به آن اعتراض کند. در این صورت، دادگاه رسیدگی کننده به اصل دعوا به اعتراض خوانده رسیدگی می‌کند و در صورت احراز تامین بودن وجه، قرار را ابقا و در غیر این صورت، آن را رفع می‌کند.

اگر خواهان بخواهد قبل از انقضای مهلت 10 روز اعتراض، تأمین خواسته را اجرا کند، باید از دادگاه "دستور اجرا" بگیرد.
دستور اجرا به درخواست خواهان و پس از صدور قرار تأمین خواسته و قبل از انقضای مهلت 10 روز اعتراض صادر می‌شود.
در صورتی که خوانده به قرار تأمین خواسته اعتراض کند و دادگاه اعتراض او را وارد بداند، دستور اجرا نیز لغو می‌شود.

با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی موضوع، توصیه می‌شود برای کسب راهنمایی دقیق در مورد شرایط اجرای تأمین خواسته در مورد خاص خود، حتما نوبت مشاوره بگیرید
حق نگهدارتان