مشاوره حقوقی رایگان - چک در وجه مهریه

با سلام وخسته نباشید به وکلای محترم و تشکر فراوان
از همه خواهش میکنم جواب این سوال من بدین واقعا خواب ندارم
بند یک چک بعد از عقدم به همسرم دادم در وجه مهریه همسرم در صورت پرداخت نکردن ،، الان رفته روی چک اقدام کرده و اینکه مهریه اشم مطالبه کرده لطفا راهنماییم کنین که ایا هم چک میتونه بگیره هم مهریه یا اینکه فقط یکیشون ضمن اینکه تو اzهاراتش نوشته چک مبلغی از مهریه اش بود لطفا کمک کنید اگه راهی هسته به دلایل مختلفی سر من کلا گذاشتن قبل از عروسی این چک گرفتن و مبلغ چک 114 میلیون و بدون تاریخ بوده در وجه مهریه همسرم در صورت پرداخت نکردن

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام اگه نوشته باشید بابت ضمانت پرداخت مهریه فقط نسبت به یکی از اونها میتونه اقدام کنه ولی اگه نوشتید وجه بابت مهریه این ذهنیت ايجاد میشه که این هم قسمتی از مهریه هست
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer