مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده

با عرض سلام . بنده یک حکم اجرایی دارم که حضورا در دفتر شعبه ثبت و پرونده را تحویل اجراحکام دادم. ودر آنجا هم ثبت و اس ام اس هم آمد ما در دفتر خانه اختلاف بر سره حصه خود پیدا کردیم . چون حکم ما انتقال اجرایی وانتقال قطعی هست .حصه ما مشخص میکنه کدوم انتقال اول اجرا میشه. متاسفانه من تنها رفتم اجراییه را درخواست کردم و 3 تا برادرم امضا نکرده بودن اجراییه را و در دفترخانه یکی از برادرام سره حصه با من مخالفت کرد و رفع ابهام برای سهم ارثی خواست و دادگاه هم دستور قضایی صادر کرد که دردفتر خونه اتتقال قطعی انجام بشه در راستای رای صادره. که برادرم الان عدول کرده سهم انتقالی میخواد . بعد از عدول برادرم . فرعیه 3 برادرم کلا روند پروندش خالیی شده . ودر رونده پرونده فرعی 1 هم اون پرونده اجرای حکمم که ثبت شده غیب شده. الان یعنی اجراییه منو با طل کردن? آیا من میتونم از میر دفتر شعبه بخاطر تخلفاتی که کرده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به شعبه اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید.
تخلف مدیر دفتر شعبه قابل شکایت و پیگیری است .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با اخذ نوبت از واحد اجرایی مربوطه حضوراً مراجعه و پیگیری فرمایید