مشاوره حقوقی رایگان - حکم کیفری کلاهبرداری

من و همسرم ساکن خارج ایرانیم یکسال پیش یکی از اقوام اومد اینجا حالا بعد برگشت بدون داشتن هیچ سند و مدرک قطعی ما رو به کلاهبرداری دویست میلیونی متهم کرد حکم جلب گرفت ما هم نبودیم غیابی بود بعد یه وکیل گرفتیم که اعتراض زد که مبلغ به 160میلیون کاهش یافت تنها مدرک ایشون در دادگاه شهرستان فیشهای برداشتی خودشان میباشد که مبلغ آن نود میلیونه که تنها مدرکش برداشتی خودش از بانکه که از صرافی کشیده و چون در این کشور از کارت خودش مبلغو کشیده قاضی ادعاشو قبول کرده و همچنین انتشار عکس زده در اینستاگرام که به وسیله پلیس فتا شماره موردنظر در اومده و چون مربوط به کشوریه که من توش زندگی میکنم به من انتساب دادن در صورتیکه خط مال من نیست هیچ مدرک قانونی ندارد و یک دست خط برده از قول ما به دادگاه مبنی بر شصت میلیون که بما داده درصورتی که کاملا کذاییه حتی ما در اعتراض تقاضای انگشت نگاری کردیم که با قاضی ترتیب اثر نداده حالا وکیل ما بعد یک جلسه دادگاه رودررویی با شاکی پا پس کشیده من نمیتونم به ایران بیام و عزل ایشون رو به پرونده بزنم خودشونم فکر نکنم پی گیر باشن حالا میخام به رای دادگاه استان تقاضای تجدیدنظر بدم چقدر مهلت دارم با توجه به اینکه مقیم خارجم اما فعلا برگه وکالت رو پرونده هست چقدر مهلت دارم برا تجدیدنظرخواهی استان و اینکه با توجه به کیفری بودن موضوع میشه اعاده دادرسی بعد تجدیدنظر به دیوان عالی کشور داد و چقدر زمان برای آن دارم قاضی بدوی برای مبلغ 160میلیون برای هرکدام ازمانه سال 9سال حبس بریده و اصلا حق هرکدوم از ما رو برای رد مال هم مشخص نکرده و اینکه دو نفری صد و شصت محکوم کرده و اینکه میتونن ما رو ممنوع الخروج کنن و یا اینترپل میتونن بعد قطعی شدن حکم همکاری کنه باهاشون ممنونم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.اگرامکان عزل برای تون مقدور نیست,وکیل دیگرانتخاب تا درمدت 20روزفرصت تجدیدنظرخواهی,پرونده واسنادپرونده رادقیقا مطالعه ودرمهلت قانونی تجدیدنظرکند.اگرجرم شما کلاهبرداری می باشد حداگثرحبس برای هرنفر7سال باید باشد نه9سال.!!!چون وکیل عزل نشده لذا تجدیدنظرخواهی برای شماهمان 20روز(ازتاریخ ابلاغ) می باشد..اگرشرایط ماده474 ق.آ.د.ک.مصوب سال92در رای وجود داشه باشد میشه اعاده دادرسی کرد ولی بنظر بعیده.بنظرم یه وکیل خوب وآگاه به قوانین کیفری وتیزبین انتخاب تا نقص وضعف پرونده رابرای دادگاه تجدیدنظر برجسته کنه ورای رابشکنه وگرنه مجازات سنگینی را متحمل وبا ورود به کشور,پلیس فرودگاه شما را دستگیر خواهدنمود.وقبل ازورود شما,قاضی اجرااحکام کیفری می تواند بخاطرجزای نقدی,شما راممنوع الخروج کند وباورود به کشور(برفرض عدم دستگیری درفرودگاه)دیگه خروج شما غیرممکن می گردد.