مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی شرکتی

باسلام
ما تعدادی از نیروها در ... ... به عنوان نیروهای شرکتی کار می کنیم مشکلاتی که داشتیم به اداره کار زنگ زدیم و گفتند شما زیر نظر دیوان عدالت اداری هستید این سوال را دارم آیا نیروهای شرکتی هم زیر نظر دیوان عدالت اداری هستند در صورتی که حقوق و مزایای ما طبق قانون اداره کار داده می شود ما چطور می توانیم برای تبدیل وضعیت اقدام کنیم در صورتی که خیلی از نیروها با سوابق کم تبدیل وضعیت شده اند ما از سال 82 مشغول به کار هستم

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

سوال واضح نیست.اگر نیروی شرکت دولتی می باشید باید از دیوان عدالت دادخواهی کنید اگر شرکت دولتی نیست باید وضعیت در هیئت های کار بررسی شود