مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با شکایت بی پایه و اساس یکی از واحدهای اپارتمان از اینجانب که مدیر ساختمان می باشم

چند شب پیش در ساعت دو صبح که تا سه و نیم وجود داشت با توجه با تماسهای مکرر واحدهای موجود در مجتمع به اینجانب که مدیر ساختمان میباشم بابت سرو صدای زیاد یکی از واحدها بنده به اتفاق دوتن از همسایه ها به درب منزل واحدی که مورد داشت مراجعه و عدم پاسخگویی مواجه شدیم که با توجه به تکرار و شاکی شدن دیگر همسایه ها چندین مرتبه مراجعه نمودیم متاسفانه درب را باز نکردن و جوابی ندادن و در کمال تعجب صدای تلویزیون را بیشتر می کردن حدودا نیم ساعت بعد بصورت اتفاقی با مهمانشان که یک نفر بود رویت شدن که همسایه ها هم اتفاقا بودن به ایشان تذکر دادیم که با گستاخی و به شما ربطی ندارد مواجه شدیم بنده جهت جلوگیری از التهاب و دعوای احتمالی همه را به خودداری دعوت کردم و به واحدهای خود برگشتیم تا صبح پیگیر شویم که با اتفاق جالبی روبرو شدم که ایشان از اینجانب بدلیل فحاشی و تهدید به کلانتری شکایت کرده است و به عنوان شاهد همان یک نفر مهمانش را اعلام نموده است و بنده به کلانتری رفتم البته با همان همسایگانی که در شب مورد بحث بودن به عنوان شاهدان توضیحات خودم را دادم و شاهدان نیز تایید نمودن حال سوال این است چه میشود و چه کنیم ایا باتوجه به مستندات قوی و شاهدان عینی که تعدادشان بیشتر هم هست ایا اقدام کلانتری چیست

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
مامور کلانتری فقط ضابط قضایی می باشد و تصمیم با قاضی پرونده است.
پیشنهاد می کنم شما نیز به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید.