مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

سلام و خدا قوت من یک بار سوال مطرح کردم ولی جواب درست نگرفتم یک با دیگر با اجازه شما مطرح میکنم. بنده 3سال پیش به یکی از دوستانم چک تخلیه دادم و چک را در بنگاه و متن چک هم قید شده بابت تخلیه و هم بنده از دوستم رسید گرفتم ولی بعد سه سال چک هم رو میخرم بگیرم و به دوستم گفتم میگوید دست صاحب ملک هست من به بنگاه رفتم ولی بنگاه جمع کرده و نمیدانم کجا رفته باید من چیکار کنم ممنونم از لطف شما و در ضمن ایشان هنوز مغازه هست و تخلیه نکرده ولی من چکم رو میخواهم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

به عنوان اولین اقدام اظهارنامه ای مبنی بر استرداد چک برای مخاطبین ارسال و مهلتی عرفی جهت استرداد مشخص نمایید.