مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

سلام وقت بخیر من ورزشکارم سخت تمرین میکنم و میام خونه میخوام غذا رژیمی بخورم ولی غذای رژیمی بخوره تو سرم خانواده حتی پول باشگاه ورزشیم نمی‌دن بابام میگه برو موادی شو مادرم هی سر بابام می‌کند.چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
سن و جنسیت شما حائز اهمیت است

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پدر تا سن خاصی موظف است نفقه پرداخت کند. سن شما مهم است لکن میتوانید از مشاوره های خانواده کمک بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال حقوقی نیست، اداری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است و اشتغال به شغل پیدا ننموده است بایستی از سوی پدر به وی نفقه پرداخت گردد.
پسر تا زمانی که تحصیل می‌نماید بایستی از سوی پدر به وی نفقه پرداخت گردد.
شما از لحاظ قانونی می‌توانید دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
اگر پسر و به سن قانونی رسیده باشید پدرتان وظیفه ای در پرداخت هزینه های شما ندارد .

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

اگر محصل هستید سعی کنید یک کاری ولو با حقوق اندک گیربیاورید ولی درس و ورزش را با جدیت دنبال کنید.
هر موفقیتی صبر وتحمل میخواهد.

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
نفقه تامین نیازهای متعارفه،این که پدر ملزم باشه هزینه باشگاه را به ویژه اگه غیرمتعارف باشه بپردازه نیاز به بررسی داره، تمکن پدر و نیاز مالی فرزند هم شرطه،البته سن شما هم موثره

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم نفقه فرزند پسر تا پایان 18 سالگی و یا دانشگاه با پدر میلاشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در کنار ورزش یه شغل برای خودت دست و پا کن که مستقل شوی

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر میتوانید خودتان هزینه های خود را با کار کردن تامین کنید بهتر است