مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

باسلام بنده خانم 37 ساله ام به جرم دایر کردن مرکز فساد و فحشا دوسال حبس دارم که حدود یک سال ودوماه ان راتحمل کرده ام آیا میتوانم بقیه حبسم راباتوجه به اینکه سرپرست خانوار هستم وسه فرزند دارم که حضانت شان با من است تحت عفو رهبری قرار بگیرم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، امکان دارد مشمول نهاد های تخفیفی از جمله تعلیق شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً عفو رهبری به اشخاصی که مراکز فساد فحشا ایجاد می‌کنند تعلق نخواهد گرفت

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

عفو شرایط خاص دارد.
با وکیل متخصص کیفری حتما مشاوره نمایید که بررسی کند اگر عفو به شما میخورد چه کاری انجام و اگر نه چکار کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط روند پرونده و سابقه شما دارد، لذا در صورتی که دارای شرایط مقرره قانونی باشید ی‌توانید از سایر نهادهای ارفاقی و تاسیسات حمایتی استفاده کنید بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین حسن زاده

جناب آقای حسین حسن زاده :

سلام.از سایر موارد قانونی جهت ازادی استفاده کنید چون شرایطش را دارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود از نهاد آزادی مشروط بهره‌مند شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست بدهید و آزادی مشروط را هم درخواست کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید از نهاد های ارفاقی استفاده کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از این جهت بعید بنظر می رسد برای استفاده از موارد قانونی دیگر شرایط شما باید بررسی گردد.
موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما درخواست عفو موردی را مطرح نمایید
و شما می توانید درخواست آزادی مشروط و استفاده از پابند الکترونیکی را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله طرح شده برای دومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است و در گذشته جواب داده شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا عفو شامل اینگونه جرائم نمیشود ولیکن درخواست کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضانت غیر از نفقه است که با پدرشان می باشد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

ممکن است.به کمیسیون عفو و بخشودگی درخواست بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان استفاده از سایر نهاد های قانونی مانند آزادی مشروط یا زندان باز و نیمه باز خواهید داشت ولیکن عفو رهبری خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است و قبلاً پاسخگویی صورت گرفته است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به شرایط پرونده وعدم سابقه شما دارد بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید