مشاوره حقوقی رایگان - هزینه‌ی بیمارستان

سلام!

چند سال پیش مادرم در یک نزاع دچار آسیب‌‌دیدگی شدیدی شد. هزینه‌ی درمانش هم که خیلی زیاد شد بخاطر اینکه نزاع بود از خودمون پرداخت کردیم.
الان دیه‌ی مادرم نزدیک صد میلیونه که بخاطر زن بودن نصف میشه. ولی هزینه بیمارستان از صد میلیون هم بیشتر شده بود!
آیا می‌تونیم هزینه‌ی بیمارستانو از متهم بگیریم؟

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام از باب ضررو زیان باید اقدام کنید و اگر در بیمارستان خصوصی بوده باشد نمیتوانید