مشاوره حقوقی رایگان - حق ارش

حق عرش تا چند ماه بعد از معامله قابل مطالبه است در صورتی که جنس چند دست فروخته شده باشد و کارشناسی زمان معامله صورت نگرفته باشد ایا باز هم میتواند مطالبه کند

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر منظور خیار عیب است فوری است و غیر از آن اصولا تا زمانی که مهلت عرفی آن نگذشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطالبه خسارت ارش ناشی از عیب کالا ، فوری است
و با شرایط خاصی خسارت ارش ما به التفاوت کالای معیوب و سالم قابل مطالبه است
و مدت عرفی است
و باید مفاد و شروط مندرج در قرارداد بررسی گردد
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیار عیب فوری است و لازم است فی‌الفور اِعمال شود وگرنه از بین خواهد رفت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت حکم دیه و ارش قابل مطالبه است از طریق واحد اجرای احکام کیفری می‌توانید آن را محاسبه و دریافت نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در مورد گرفتن حق ارش هر زمانی قابل مطالبه است و برخلاف خیار عیب فوری نمی باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نهایتا تا دو هفته از زمان اطلاع فرصت اقدام دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که در گذشته اشاره شد خیار عیب فوری است و بایستی فوراً اجراء شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیار فوری است و سریعا باید اقدام کنید
در صورت تمایل به دریافت اطلاعات دقیق تر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق ارش نیز مانند حق فسخ فوریست و باید فوراً اعمال شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیار عیب به محض اطلاع فوری است