مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام بنده شکایت ترک انفاق کرده بودم ولی شوهرم تمکین زد بعد 4ماه از شکایت من و من متاسفانه ناشزه شدم و نفقه حال تعلق نگرفت اما 4ماه نفقه گذشته هر ماه 460 تومن تعلق گرفت و حکم صادر شد و طرفین اعتراض کردیم. من هم جواب اعتراض شوهرم رو فرستادم دادگاه. و تقریبا 15روز میگذره اما خبری نشده به نظرتون اون نفقه گذشته تعلق گرفته یا رد شده و اینکه چقدر طول میکشه تا شوهرم بده بهم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.از زمانیکه حکم الزام به تمکین صادر شده و قطعی شده نفقه تعلق نمی گیره واما قبلش نفقه تعلق می گیره طبق قاعده حقوقی اما در هر صورت مایل بودید تماس بگیرید تا توضیحات بیشتری ارائه بشه با توجه به توضیحات خودتون.