مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

بنده یک ساله عقد کردم همسرم با کارت و مدارک جعلی خود را بعنوان داروساز مطرح کرد و الان به طرق مختلف سعی در ازار و اذیت و تهدید اینجانب دارد بنده خواستار طلاق و گرفتن مهریه هستم لازم به ذکر است هنگام عقد حق طلاق به اینجانب داده شده است و در دفتر عقد ثبت شده است

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.برای آنچه ادعا می کنید مثل جعل کارت و معرفی به همگان به عنوان داروساز اگر در کنار سایر شرایط حکایت از آن داشته که فریب در ازدواج خورده اید می توانید طرح شکایت کیفری نمایید.در مورد اینکه وکالت در طلاق دارید خوب است اما باید آنرا ملاحظه نمود.مهریه را هم می توانید در صورت تمایل از طریق اجرای ثبت شهرمربوطه اقدام نمایید.ضمنا در صورت تمایل تماس بگیرید تا در مورد موضوع بررسی و راهنمایی لازم صورت گیرد.صادقی زاده وکیل.09128889189

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوانید بعنوان تدلیس شکایت کنید و از حقوق قانونی دیگر خود همچون مهریه هم بعنوان اهرم بهره مند شوید