مشاوره حقوقی رایگان - شرکت هرمی ...

با سلام خدمت شما دوست عزیز.
بنده یک دوستی دارم که در شرکت هرمی ... ... مشغول به کار است. چند روز پیش به من زنگ زد و من رو دعوت به یک کافه کرد. بعد در مورد این شرکت هرمی به من توضیحاتی داد. به گفته ایشون روزانه مبلغ پنچ میلیون تومان درآمد داره
ایشون من را دعوت به این کار داد که قبل از ورود به این کار یک پکیج 50 عددی به مبلغ دو میلیون خریداری کنی و وارد شرکت شوی و یک جایگاه برای خودت اختصاص بدهی و این پکیج خریداری شده رو به دوستان و خانواده و فامیل معرفی کنی و از اینها به تو پورسانت داده میشه
خلاصه بدجوری گیج شدم
لطفا راهنماییم کنید که این شرکت مثل شرکت گلدکوئست کلاهبرداره ورود به این نوع شرکت ها خوبه یا بد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.چیزی که قانون آنرا نهی نموده عاقبت خوبی در پی ندارد...البته این نظر شخصی بود تا چه قبول افتد‌...

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرگز اینکار را نکنید درصدی به شما میدهند تا اقوام خود را متضرر کنید