مشاوره حقوقی رایگان - محل سکونت زوجه

سلام زن داداشم دختر عموی ماست و برادرم معلم است اکنون تصمیمم دارند که به زیر یه سقف بروند اما دختر عمویم از کودکی در محله بهتر بزرگ شده و چون خانه ی پدرم دو طبقه است اما در محله ای متوسط که حتی عمویم و زن عمویم هم در این محله بزرگ شده اند زن داداشم میگوید من ان محله برای زندگی نمی اییم. در صورتی که برادرم توان پرداخت اجاره سنگین ان محل را ندارد موقع عقد حق مسکن هم با ایشان نبوده. ایا حق با خانم برادرم است؟؟ یا با برادرم؟؟ اگر حق با برادرم است چگونه خانمش را توجیه کند. چون خیلی دلسرد شده و میگوید زنم به حرفم نیست.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حق تعیین مسکن با زوج است مگر اینکه در عقدنامه شرط شده باشد حق تعیین مسکن با زوجه