مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کامیون

من یکسال شده 4 دانگ کامیون را با یکی شریک شده ام اما شریکم به دلایلی میگه ماشین ببر نمایشگاه برای فروش چون من شغلم راننده است و تمام سرمایه ام همان 4دانگ است و امرار معاش میکنم و فعلا من سهم خودم را نمیفروشم، ایا من به اسرار شریکم ببرم نمایشگاه و فروش نرفت میتوانم حق و حقوقم را که بیکار میشوم تا زمانی که کامیون در نمایشگاه ماند و فروش نرفت براساس میانگین کارکرد قبلی از شریکم بصورت قانونی بگیرم. در ضمن شریکم راننده نیست و به شغل دیگری مشغول است

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر با توافق کامیون را به نمایشگاه ببرید ، نمی توانید ادعایی مطرح بنمایید.