مشاوره حقوقی رایگان - دیه از بیت المال

باسلام حدود 2 سال پیش روی موتور همراه همسر و فرزندم در خیابان بودم که برای برد تیم فوتبال ایران مقابل کشور مراکش مردم شروع به شادی کردند و فردی ناشناس با طرقه دست ساز به طرف ما پرتاب کردن و باعث شدن که فرزند 1 و نیم ساله من که در آغوش مادرش بود با ضربه طرقه به سرش حدود یکسال فلج شود و اکنون هم که بعد 2 سال جواب پزشک قانون رو گرفتم نوشته که هنوز اندام فوقانی سمت چپش مشکل دارد و من نتوانستم کسی رو شناسایی کنم آیا دیه اش که 24 درصد دیه کامل است از صندوق بیت المال پرداخت میشود؟

پاسخ ها :

مطالبه دیه از بیت المال دیه از بیت المال صندوق بیت المال دیه بیت المال