مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف صورت مجلس تفکيکی و سند

با سلام
بنده صاحب يک واحد آپارتمان در يک ساختمان 5 واحدی هستم که در دارای فقط دو پارکينگ است و در صورت مجلس تفکيکی آن با استفاده از شماره پلاک واحد های بدون پارکينگ مشخص شده است ولی مالک اين دو پارکينگ مشخص نشده و در هيچ يک از سند های اين 5 واحد پارکينگی مشخص نشده است چگونه می توان مالک اين پارکينگ ها را مشخص نموده و آنها را به سند اضافه کرد؟

پاسخ ها :

اختلاف صورت مجلس تفکيکی و سند برای پارکینگ تعیین مالک پارکینگ اضافه کردن پارکینگ در سند پارکینگ در سند مالکیت پارکینگ در آپارتمان پارکینگ در آپارتمان پارکینگ در صورت مجلس تفکیکی پارکینگ سند صورت مجلس تفکیکی