مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

با سلام خدمت استاد گرامی
من و دوتا از خواهرام علیه یکی از برادرام که سهم الارث مادرم را فروخته بود شکایتی تحت عنوان ثمن معامله به دادگاه ارائه نمودیم حال که حکم به نفع ما صادر شده است یکی از ورثه بعد از صدور اجراییه توسط اینجانبان اومده سهم خودش را به خوانده که یکی از ورثه باشه ابرا نموده سوال اینجاست :
حال نتیجه صدور اجراییه چه میشود ؟
ایا با بخششی که یکی از خواهرانمون به خوانده نموده نسبت به سهم الارث باقی مانده تاثیری هم دارد که خوانده بخواهد ادعا نماید ضمنا خوانده قبل از مادرمان فوت نموده نتیجه بخشش سهم الارث به خوانده چه میشود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اجرائیه نسبت به کسانیکه حق خود را ابرا ننموده اند پا برجاست.
تقاضای تشکیل پرونده اجرا و باقی مراحل را بکنید.