مشاوره حقوقی رایگان - جلب

همسر اینجانب برای مهریه اقدام نموده و 15 سکه پیش پرداخت و الباقی 3ماه یک سکه محکوم گردیدم. حال با توجه به پیش پرداخت 15 سکه در دو مهلت زمانی کوتاه 7سکه پرداخت گردیده و حال توان پرداخت الباقی را ندارم و اکنون همسرم جلب منو گرفته در مقابل بنده نیز جلب ایشان را به جرم جعل اسناد و استفاده از سند مجعول گرفتم حتی استفاده از کلیدساز برای ورود به مخفیگاه را نیز گرفتم. اکنون وضعیت بچه به شکل خواهد شد و قانون برایمان چه تصمیمی خواهد گرفت و ......
از نظر فکری و روحی دچار آسیب گشته ام. لطفا راهنمایی نمایید و بهترین و صریح ترین راه قانونی برای ختم بخیر کردن پرونده را ؛ راهنمایی و مشاوره نمایید.
سپاس

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما می توانید دادخواست تعدیل اعسار هر 5ماه یک سکه بدهید تا با توجه به گران شدن سکه و ثابت بودن درآمدتان مدت تقسیط بیشتر شود

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم. 1- مذاکره وتهاتر که بهترین راه است 2- جلب ایشان توسط وکیل ،زود تر از خودتان.یاالله