مشاوره حقوقی رایگان - درباره حق سکونت

با سلام و احترام خدمتتون. من الان نزدیک به دوماه خانمم به درخواست پدرش رفته خانه اش برنگشته من میخوام محل سکونت خودمان را تغییر بدم ولی پدرش اومده گفته. تو هیچ حقی نداری این کار رو بکنی و گفته اختیارش با خودمه(دخترم) تو اختیار نداری و بردش

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر در سند نکاحیه حق تعیین منزل با زوجه نباشد اختیار تعیین آن با شماست