مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام بنده یه ماشین 7 ماه پیش خریدم به مبلغ 28 میلیون که مبلغ 20 تومن را به فروشنده دادم و ماشین را تحویل گرفتم، و قرار شد 8 تومن را یک ماه بعد در محضر بدهم و سند به نام بزنم. در این یک ماه بدلیل مشکل خانوادگی که با همسرم داشتم ایشان مهریه را به اجرا گذاشت و من به زندان رفتم. حالا که ازاد شدم فهمیدم که صاحب ماشین چون با بنده تماس گرفته و گوشی من خاموش بوده و من جواب ایشان را ندادم از من به جرم خیانت در امانت شکایت کرده و حکم توقیف ماشین را گرفته و ماشین توقیف و به پارکینگ برده شده و ایشان رفته و ماشین را از پارکینگ تحویل گرفته و الان نزد ایشان است. حالا من باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا با هم نوشته ای دارید؟قولنامه دارید برگ سبز به نامتان است؟