مشاوره حقوقی رایگان - تعهد محضری درمورد نگه داشتن بچه شوهرم و بدون اجازه ترک منزل نکنم

من بعد ازدواج یه تعهد دادم به شوهرم که بچتو نگه میدارم و مراقبت میکنم و بدون اجازه ترک منزل نمیکنم حالا که خودش منو بیرون کرده از خونه و یه تعهد نامم ازم داره که بچه رو نگه میدارم و ترک منزل نمیکنم بدون اجازش ایشون با این تعهد نامه میتونه منو محکوم کنه؟؟؟؟ من اگه شوهرم درخواست تمکین بهم داد من تو دادگاه بگم من موظف نیستم بچه شوهرمو نگه دارم کلا وظیفه من نیست منم هیچ مسولیتی در قبال نگه داشتن و راه دادن بچش تو زندگیم ندارم و شوهرمو تمکین میکنم ولی شوهرم باید خونه جدید تامین کنه با اثاث بچشم هرجا یا پیش خودش میخاد نگه داره ولی برای من خونه جدید بگیره و بچش و هرجا میخاد نگه داره جز تو زندگی من؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما وقتی قبول کردید بچه را الان نمی توانید کاری انجام دهید.برای دادگاه تمکین نیاز به مشورت با وکیل ویا لایحه دفاعیه دارید .