مشاوره حقوقی رایگان - عقب کشی

سلام. 15 سال پیش خانه ای به صورت قولنامه ای در انتهای کوچه بن بست خریداری کردم که دومتر از ساختمان همسایه داخل حیاط بنده قرار دارد. الان همسایه اقدام به ساخت و ساز کرده است. آیا میتواند از قسمتی که داخل حیاط من هست ساخت و سازی انجام دهد؟
همسایه ادعا این را دارد که درب ورودی من قبلا دو متر عقبتر قرار داشته بعدا مالک زمین درب ورودی رو جلو کشیده است برای همین دومتر از ملک همسایه داخل حیاط من قرار گرفته است و من الان باید درب ورودیم رو بکشم دومتر عقب تر، آیا باید من این کار رو انجام بدم؟ چون من ملک رو به این شکلی که بوده است خریداری کردم.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام پس از تخریب خیر مجددا نمیتواند وارد ملک شما شود مگر به اجازه شما