مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و احترام به دلیل زمینی که مالکش من هستم بین مباشرم و فروشنده ی زمینم 87

با سلام و احترام به دلیل زمینی که مالکش من هستم بین مباشرم و فروشنده ی زمینم 87 ظاهرا اختلافاتی پیش می اید و چون من نوشته ای دارم که مباشر این زمین و هزینه ساخت زمین را کاملا به منظور اینجانب خریداری نموده و مالک زمین اعمو از قولنامه بنام من است. حال با این برگه دست نوشت میتوانم به دادگاه و شعبه مربوطه مراجعه نمایم و درخواست مطالعه پرونده را بدهم. منظورم این است که چون نه شاکی و نه متشاکی هستم و با استناد به این برگه که این ملک متعلق با من است به خواسته ام اجابت میدهند

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

سلام در پرونده فقط طرفین دعوا می توانند به اوراق دسترسی پیدا کنند.