مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام و ارادت .
سال 97 یک دستگاه پژو پارس خریدم . سه دانگ بنام ... خودرو (ر.ع) و سه دانگ به نام شخص دیگر . . من وکالت داشتم برای انتقال . امروز که رفتم برای انتقال سند بنام خودم . گفتن اقای ر.ع ممنوع معامله هست.

وکالت من مربوط به قبل از ممنوع معامله شدن اقای .رع هست

لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به دادگاه الزام خواندگان به انتقال سند را بنام خودتان بخواهید . و ممنوع المعامله بودن ایشان پس از معامله شما تاثیری در انتقال سند ندارد