مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سند ضمانت وام

سلام.
وکیل خُبره برای پرونده پیچیده لازم دارم.
من در سال 94 برای ساخت ویلایی در چالوس از شخصی به نام ... 100 میلیون تومان وام گرفتم و در مقابل سند ملک تهرانم شش دانگ به نام او کردم. قرار شد ماهی 5 میلیون تومان برای 100 تومن به او پرداخت کنم. بعد از مدتی دوباره 50 میلیون تومان از او خواستم و هر چه گفتم سند ملک من 700 میلیون می‌ارزد و 50 تومن رو برای همون سند که به نامت هست بده، گفت برای هر وام باید سند جداگانه بدی. سند منزل دوم در رهن بانک بود و قرار شد یه مبایعه نامه در دفتر املاک بنویسیم برای سند دوم و دیگه به نام نزنیم. 50 تومن دیگه به من داد. البته سند رو مبایعه نامه به شخص دیگری نوشت و گفت این آقا شریک من است و 50 تومن هم گرفتم. در سال 95 پول وام رو تهیه کردم و به او پرداخت کردم و قرار شد تا هفته دیگه برای تنظیم سند ملک به نام من خبر بده و از همین جا مشکل ها شروع شد و نتونست سند رو برگردونه و از قرار معلوم فهمیدم که او این پول‌ها رو از شخص شریکش می گیرد و با شریکش به مشکل خورده و سند ملکی که سند قطعی به نام او خورده با چک توقیف و خلاصه با هم درگیر هستند و نمیتونه سند بزنه. از همون موقع با زبون چرب و نرمش میگه صبر کن مشکل رو حل میکنم ولی نتونسته حل کنه هیچ.
الان چند ماهه که شریکش تازه اومده با اون مبایعه نامه ملک دوم از من شکایت کرده. تمام حساب‌های من رو بسته و من رو ممنوع المعامله هم کرده. خلاصه بد طوری گیر افتادم و پیچیده شده. دنبال یک وکیل که قبلاً با این قبیل پرونده‌ها درگیر بوده، میگردم که این کار رو پیگیری و من رو راحت کنه.
با تشکر از همکاری شم.ا

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

به همراه مدارک به وکیل مراجعه کنید