مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام، تکلیف پرونده های اجرایی در ایام کرونا چه خواهد شد .. از نیمه بهمن درخواست حکم جلب برای عدم پرداخت نفقه داده ام. پرونده انتقال یافته به مجتمع اجرایی. ماه مبارک هم به پایان رسیده. اگر زنی تنها همین مبلغ نفقه رو به عنوان مخارج خونه داره، باید این چهارماه چه کنه با بی پولی؟ ایشون هم هیچ مشکل مالی ندارند برای پرداخت.

پاسخ ها :

آرزو سلیمانی

سرکار خانم آرزو سلیمانی :

با سلام
سوالتان حقوقی نیست.برای پیگیری پرونده به واحد اجرای احکام مراجعه بفرمایید.