مشاوره حقوقی رایگان - سوء‌پیشینه والدین

سلام و عرض خسته نباشید
سوالم اینه که سوء‌پیشینه پدر یا مادر که بخاطر چک زندان رفته باشن؛ تاثیری روی استخدام فرزند داره
ممنون میشم سریع جواب بدید

پاسخ ها :

آرش  جيحون

جناب آقای آرش جيحون :

با سلام
خیر. با توجه به اصل شخصی بودن جرائم و مجازاتها، مجازات هر جرم و تبعات آن از قبیل سوء پیشینه، تنها به مرتکب جرم اختصاص داشته و به سایرین، از جمله فرزندان و بستگان ایشان سرایت نمی نماید. به همین علت نیز ادارات و سازمانها در هنگام استخدام، فقط سوء پیشینه فرد متقاضی استخدام را استعلام می نمایند؛ نه پدر و مادر آنان را.