مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر و تادیه

باسلام. پایان تابستان سال 1398رابطه کاری ام پس از دو سال با شرکت پیمانکاری قطع شد. با طرح دعوی در اداره کار، هیات حل اختلاف در اسفند سال 99 رای به پرداخت مطالبات بنده در وجه اینجانب و تسویه حساب قطعی داد. شرکت هم از پرداخت مطالبات در حساب بانکی اینجانب که توسط کارفرما برای واریز حقوق افتتاح شده بود امتناع کرد و هم در مراجعه حضوری تسویه نکرد. ناچار در اردیبهشت سال 99 از طریق اجرای احکام مطالبات را وصول نمودم. آیا میتوانم بابت تاخیر تادیه طرح دعوی کنم؟ مبنای محاسبه تاخیر تادیه را از پایان رابطه کاری طرح کنم یا تاریخ صدور رای هیات حل اختلاف؟ تشکر از راهنمایی تان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . رای در اسفند 99 ؟ احتمالا 98 منظورتان بوده . بله امکان تقاضای تاخیر تادیه البته از مراجع دادگستری وجود دارد .از تاریخ قطعیت رای و استنکاف از پرداخت

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

اداره کار در رابطه با تاخیر تادیه در رای های خود مطلبی را نمینویسند . شما باید از تاریخ مطالبه وجهتون دادخواستی را با خواسته ی تاخیر تادیه در خصوص رای شماره .... مورخ.... اداره کار درخواست نمایید