مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مادر شوهر

سلام مادر همسر من در تمام امور داخلی و زندگی من حضور فعال دارد . به صورتیکه همسر من بدون مشورت با مادرش هیچ کاری نمیکند. این دخالتهای بیجا حتی منجر به ایجاد استرس و ناراحتی برای پسر سه ساله من شد. با توجه به اینکه همه همسایه ها و حتی کسبه محل به تازگی از این خانم شکایت کرده اند برای ایجاد مشکل در محله ، آیا من هم بر علیه ایشون میتوانم شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

با عرض پوزش از وکلای نازنین چرا به سوال من پاسخ نمی دهید؟ حتما من مشکل بزرگی در زندگی دارم که میخواهم طرح شکایت کنم . واقعا خواهشمندم که به سوال من پاسخ بدهید .

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام، برای شکایت از هرشخصی باید دلیل مستدل و عنوان مجرمانه داشته باشید، لذا صرف دخالت در زندگی پسرش جرم محسوب نمیشه