مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و رعب وحشت زن و بچه و تهدید شبانه شکایت کرده ام

سلام من برای ورود به عنف و منزل غیر و تهدید شبانه شکایت کرده ام و بعد از قرار نهایی در دادیاری به دادگاه کشیده شد و در دادگاه کیفری طرف مقابل به 8ماه زندان محکوم شد پدر دادیاری 6 روز زندان محکوم شد اما با سند آزاد شده بود الان چقدر طول میکشد تا به اجرای احکام پرونده میرود و جلب متهم صادر شود و چون من شاکی خصوصی هستم آیا باز هم سند دادگاه قبول میکند اگه اینچنین باشد همه جرم میکنند و با سند آزاد می‌شوند من 4ماه هر روز دنبال این شکایتم بودم چون آبروی من رفته است و آیا میشود به رای قاضی که کمتر زندان داده است میشود اعتراض کرد یا نه توضیح دهید ممنون میشم کمکم کنید استرس خیلی بالاست زنو بچه ام از دست میرم متهم همسایه من است و دمپایی او در خانه من جا مانده بود مأمور ضبط کرد با خود همراه برد و در دوربین کوچه ضبط شده است که متواری شدند و من دنبالش میگردم کاملآ محکوم است اما انکار میکرد اما قاضی اصلا قبول نکرد و 8ماه حبس محکومش کرده‌اند ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام . سند مزبور قرار تامین کیفری هست یا اینکه حکم قطعی شده و در مرحله اجرای احکام سند گذاشته شده ؟
پس از قطعیت رای به میزان مجازات نمیشود اعتراض نمود