مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام دی ماه 96 اپارتمانی پیش خرید کردم که رو به اتمام بود در مبایعه نامه برای محکم کاری املاک قید کرد پارکینگ غیر مزاحم تعلق بگیرد بعد از تحویل سازنده پارکینگی همراه واحد تحویل دادند که گفتند فعلا اینجا پارکینگ شما میباشد بعد از مدتی متوجه شدیم پارکینگ ها موقت نیستن و هر کسی در پارکینگ خود براساس صورت جلسه تفکیکی پارک نموده و بعد ها متوجه شدیم مقابل پارکینگ ما نیز پارکینگ مزاحم قرار می گیرد وقتی با سازنده مطرح کردیم گفت واحدها قبل شما به فروش رفته و پارکینگ دیگه ای هم نداشتم و شما مزاحم نبوده و فقط مزاحم مقابل شما پارک می کند (1- این در صورتی است که در اسفند 98 واحدی را که به صورت موقت به اقوام خود داده بود و هنوز به نام خود سازنده بود را فروخت یعنی واحد برای فروش هنوز هم داشته و میتوانسته پارکینگی که قول داده بود غیر مزاحم باشد و در مبایعه نامه هم قید کرده به ما بدهد 2- وی برای اینکه برای هر 10 واحد پارکینگ تهیه کند یک پارکینگ مزاحم داده و از همه مهم تر برای این پارکینگ فضا نداشته و 40 سانت کمبود متراژ پارکینگ را از متراژ ورود و خروج ساکنین گرفته که این پارکینگ نه تنها مزاحم خودرو ما بلکه ورود و خروج ساکنین میباشد که به سختی در فضای 40 سانت یا کمتر رفت وامد می کنند و اگر افراد ی که از ویلچر یا حتی عصا ( که نمی تواند به پهلو راه بروند ) استفاده می کنند نمی توانند وارد محیط اسانسور و پله ها شوند. در ضمن در سند ما پارکینگ قید شده و تمام مواردی که در ضلع های مختلف پارکینگ هست مشخص ولی هیچ چیزی مبنی بر اینکه حتی پارکینگی مقابل ما هست قید نشده

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مشخصات پارکینگ ها و مجوز صادره برای آنها در گواهی پایانکار و متعاقب آن در صورتمجلس تفکیکی قید میگردد , لذا چنانچه شهرداری مجوز پارکینگ مزاحم را صادر نموده باشد , قانونی عمل شده .