مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در حضور نبود همسر

وقت بخیر
حدود یکسال نیم پیش ازدواج کردم عروسی گرفتم
چون همسرم ایران زندگی نمیکرد طی یک ماه هم عقدی و هم عروسی برگزار شد
من خودم ایرانی و همسرم تبعه خارجی از سوئد هستن
قرار بود بیاد ایران و کارای اداری رو انجام بدیم
که زد زیرش
و گفت نمیاد
الان حدود نه ماه میشه که نفقه دریافت نکردم و هیچ ارتباطی ندارم
بدلیل اینکه ثبت ازدواج خانم ایرانی با تبعه خارجی زمان بر بود ازدواج ثبت نشده محضری نشد

برای جدا شدن چه راهنمایی میخام؟
ایا میتونم حق و‌حقوقم رو هم بگیرم؟!

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.محل عقدتون کجا بوده؟؟؟در صورت تمایل می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده...09128889189