مشاوره حقوقی رایگان - فرزند فاقد شناسنامه

با عرض سلام. دخترم الان 6 ساله یمشه. هنوز شناسنامه نداره. یعنی بعد تولدش منو همسرم از هم جدا زندگی میکردیم. حالا نه همسرم واسه گرفتن شناسنامه اقدام کرده و نه خود من. الان باید چکار کنیم برای گرفتن شناسنامه اش

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر پدرشان ایرانی باشد برای اخذ شناسنامه باید به اداره ثبت احوال مراجعه و ادله خود را ابراز کند.