مشاوره حقوقی رایگان - سانحه خدمت

سلام با قبولی نماز و روزه هاتون..
من در حدود 2ماه پیش حین انجام ماموریت داخل پادگان از نردبانی به ارتفاع 2 متر افتادم و طبق نظرات و معاینات پزشکان بقیه الله دچار پارگی رباط صلیبی و مینیسک پا شدم.. توانستم وقت عمل بگیرم و در بیمارستان نجمیه عمل شدم .. رباط صلیبی پیوند داده شده اما مینیسک پا بخاطر شدت جراحت هیچ راه درمانی برایش نیست.. من به سختی حتی گام برمیدارم .. با این پا هیچ شغلی نمیتونم داشته باشم دیگه ... تکلیف منکه بخاطر خدمت به کشورم ناقص شدم چیه؟؟من ناقصم اما جانباز نیستم؟؟دیه خرج تموم عمره منو کفاف میده آیا؟؟
خواهش میکنم کمک کنید من حقی ازم ضایع نشه

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما به کارگزینی محل خدمتتان مراجعه وتقاضای اعمال ماده 134 بکن .یاالله