مشاوره حقوقی رایگان - بخشش مهریه

سلام. پدر شوهرم صاحب سی و چهار سهم از یک کارخانه هستش که سه تا شریک هستند. پدر شوهر میخواهد سهم خود را به همسرم انتقال دهد ولی شرط گذاشته که بنده یعنی عروس ایشان مهریه خود را که هفتصد سکه می‌باشد را ببخشم در عوض ایشان یک خانه فقط یک آپارتمان هشتاد متری را به نامم کند. من موافقت نکرده ام. از شما میخواهم که راهنمایی کنید ممنون میشوم. در ضمن همسرم علاوه بر خود سه برادر و سه خواهر دیگر دارد که سهم همه آنها را پدر شوهرم به ما میسپارد که اداره کنیم همسرم مهندس و حسابدار می‌باشد.

پاسخ ها :

سهیلا سلیمانی

سرکار خانم سهیلا سلیمانی :

سلام کاربر محترم. سوال شما مشخص نمی باشد. شما خود می‌بایست سود وزیان این معامله را بسنجید از طرفی مالک آپارتمان شده اید از طرفی همسرتان نیز مالک سهم کارخانه. البته این امر را مدنظر داشته باشید سهم خواهر و برادرهای دیگر امانت مهم و مسئولیت سنگینی است و امانت داری کار سختی است. بهتر است با آن ها قرارداد ببندید