مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

سلام و تقدیم احترام
چند روز پیش یک خانه کلنگی فروختیم و در بنگاه قولنامه کردیم ، پدرم که کهولت سن دارد و صاحب ملک بود من و برادرم به همراه مادرم به عنوان شاهد پای قولنامه امضا کردیم ، مبلغ معامله طی چهار فقره چک تحویل ما شد ، چک اول که به تاریخ دو روز بعد از قرارداد ( پس فردای عقد قولنامه ) بود را نقد کردیم ولی چک دوم رو که روز سوم بود به دلیل این که از فروش پشیمان شدیم حال پدرم خراب شد و ... رو نگرفتیم ،
و همان روز به بنگاه اعلام کردیم که میخواهیم از معامله انصراف دهیم .
در قولنامه حق فسخ از طرفین ساقط شده و بیست درصد ضرر زیان نوشته شده .
آیا راهی وجود دارد که از این معامله برگردیم ، ( خریدار رضایت ندارد و ادعا میکند مال فروخته و اکنون ضرر زیان میبیند در حالی که کلا از معامله چند روز بیشتر نگذشته )
ما فقط پنج درصد از مبلغ معامله رو طی چک اول گرفتیم ،
آیا شرایط معامله کامل شده و قطعی است یا راهی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر خیارات را از خود سلب کرده باشید نمیتوانید فسخ کنید