مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال مسکن مهر

سلام. من یه خونه با وکالتنامه در پرند قولنامه کردم. و تا مرداد ماه مهلت نقل و انتقال تعیین شده (مسکن دارای کارت قسط میباشد) نامه برای بانک گرفته ام اما بانک تاریخ وسط مرداد رو برای بردن ضامن و کسری از حقوق و ... به من داده. آیا میشود من تقاضای سند تک برگ کنم (قسطی) که قبلا مبلغ و تو سایت دیدم و بعد سند رو به جای کسر از حقوق و ضمانت نقل و انتقال به بانک ارايه بدم

پاسخ ها :

نقل و انتقال مسکن مهر سند تک برگ مسکن مهر خرید مسکن مهر انتقال سند مسکن مهر سند مسکن مهر مسکن مهر سند تک برگ سند