مشاوره حقوقی رایگان - وقت رسیدگی به دلیل ناقص بودن پرونده تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1399/04/25 تغییر کرد یعنی چه ؟

در صورتی که زوجه دادخواست حقوقی نفقه خود و دختر سه ساله اش را بدهد و پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شود و اظهارت طرفین استماع شود و زوج صراحتا اعلام نماید پولی برای پرداخت ندارد و بعد از اتمام صحبت ها در روند کار پرونده عبارت وقت رسیدگی به دلیل ناقص بودن پرونده تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 1399/04/25 تغییر کرد درج شود در این صورت تکلیف پرونده چیست در حالی که تمکین زوج رد شده و در طی هفت ماه یک میلیون واریزی داشته لازم به ذکر است در پرونده کیفری نیز به دلیل ترک انفاق به 16 ماه حبس در دادگاه بدوی محکوم شده و در حال حاضر پرونده کیفری به تجدید نظر ارجاع شده است حال با این اوصاف ما چه باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

وقت رسیدگی به دلیل ناقص بودن پرونده تجدید و به وقت نظارت تغییر کرد وقت رسیدگی به لحاظ ناقص بودن پرونده تغییر کرد وقت نظارت نفقه تمکین ترک انفاق