مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن عکس از تخلفات در ساخت و ساز جرم دارد؟

سلام در حال حاضر ساختمانی در جنب ساختمان بنده در حال ساخت هست که دیوار چینی آن تمام شده است که مجددا می خواهد اقدام به ساخت غیرمجاز نماید. و چون درب ورودی از سمت حیاط نصب کرده شهرداری می گوید نمی تواند ورود کند. حال اگر بنده از این ساخت و ساز از پشت بام ساختمان خودم عکس بگیرم و پیوست نامه شهرداری کنم، جرمی مرتکب شده ام؟ ایا برای این عکس همسایه می تواند شاکی شود؟

پاسخ ها :

عکس گرفتن از تخلفات ساخت و ساز عکس گرفتن از تخلف همسایه ساخت غیر مجاز همسایه تخلفات ساخت و ساز همسایه تخلفات ساخت و ساز شهرداری