مشاوره حقوقی رایگان - حکم بازنشستگی

با سلام در مورخ 98/9/6 حکم بازنشستگی اینجانب توسط صندوق بازنشستگی شهرستان سنندج صادر شده است با توجه اولین حکم استخدامی و اجرای حکم استخدامی در مورخ69/6/1 صندوق بازنشستگی تاریخ شروع بکار بنده را 68/1/12 محاسبه نموده است و خود نیز به اشتباه اذعان نموده است اما حاضر به ابطال حکم بازنشستگی اینجانب نیست و می‌گوید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کن آیا کار آنها قانونی است.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام می باید طی دادخواستی از دیوان عدالت اداری ابطال حکم را متقاضی شوید