مشاوره حقوقی رایگان - سن گواهینامه

سلام ببخشید من متولد 1382.9.16هستم کی میتونم گواهینامه بگیرم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
جهت اقدام به اخذ گواهینامه باید 18 سال تمام داشته باشید .
شرایط سنی برای صدور گواهی‌نامه از پایه 3 گرفته تا مقاطع بالاتر متفاوت است. شروع سن اخذ گواهینامه از 18 سال آغاز می‌شود. جزئیات شرایط سنی متناسب با هر نوع گواهینامه در جدول زیر آمده است.

اگر متقاضی دریافت گواهینامه پایه 3 ، 2 و یا پایه 1 هستید جدول زیر به شما کمک خواهید کرد:
ردیف نوع و پایه وسایل نقلیه مجاز برای رانندگی گواهینامه پیش نیاز شرایط سنی
1 موتورسیکلت انواع موتورسیکلت 18 سال تمام
2 پایه سوم وسایل نقلیه موتوری با حداکثر مجموع وزن و ظرفیت بار 3٫5 تن و یا برای حمل جحداکثر 9 نفر سرنشین با احتساب راننده 18 سال تمام
3 پایه دوم وسایل نقلیه موتوری با حداکثر مجموع وزن و ظرفی بار شش تن و یا برای حمل حداکثر 26 نفر سرنشین با احتساب راننده پایه سوم 23 سال تمام
4 پایه یکم وسایل نقلیه موتوری با مجموع وزن و ظرفیت بار بیش از شش تن و یا برای حمل بیش از 26 نفر سرنشین پایه دوم 25 سال تمام
5 ویژه انواع وسایل نقلیه عمرانی صنعتی کشاورزی و کارگاهی 20 سال تمام