مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام. بنده داخل یک مجموعه زندگی می کنم و یکی از اعضای هیئت امنای اونجا هستم و همچنین بدلیل حمایت از حیوانات و سرکشی به نگهبان اکثرا ساعات دیروقت شب بیرون از خانه هستم ‌و تمام همسایه ها هم میدونند. متاسفانه حدود 8 ماه پیش منزل یکی از همسایه ها سرقت شده و ایشان به بنده تهمت زدن. منزل مارا کاملا بازرسی کردن و با فیش حقوقی آزادم کردن و چند جلسه بازجویی و مواجهه حضوری رفتیم ، اما تنها مدرک آنها دیروقت شب داخل کوچه بودن و در همان ساعات شب چندبار با خانمم تلفنی حرف زدم که این روال هر شب من در این چندسال بوده. بدلیل سرکشی به نگهبان و همچنین غذارسانی و امداد حیوانات بی سرپرست که البته تمام ساکنین و همچنین ماموران کلانتری محل و کارگران شهرداری شاهد این موضوع هستن. حالا قراره برای اولین بار و تعیین تکلیف پیش قاضی بریم. افسر پرونده گفت برای قاضی نوشتم بی گناه و در مواجهه حضوری هم به علم یقین رسیدیم که بیگناهی (حالا راست و دروغشو نمی دونم ). بنظر شما بازپرس ممکنه آدم بی منطقی باشه یا اصلا حکم چی میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ظاهرا دلیلی وجود ندارد ولی باید دفاع موثری از خود کنید که محکوم نشوید.