مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و دیه سربازی

با سلام،، در سال 73در حین کار اجباری (خدمت سربازی) بدون تخصص و بدون در اختیار داشتن لوازم ایمنی در پادگان ارتش از ناحیه چشم راست آسیب دیده و بینایی چشم راستم از دست دادم با تلاش بسیار در سال 91با حقوق حداقلی از کار افتاده اعلام شدم تقریباً جوانی و زیبایی چهره ام با این حادثه نابود شده و از نظر روحی بسیار ضربه خوردم چون غیر از این حقوق چیزی به من تعلق نگرفته آیا میتوانم درخواست دیه و غرامت داشته باشم، آیا وکیل در مورد این پرونده کمک میکند چون به علت بیماری خودم نمیتوانم پیگیر باشم،،،، سپاس از شما

پاسخ ها :

همایون ساکی

همایون ساکی :

سلام شما میتوانید از ارتش شکایت کنید ودادخواست مطالبه دیه چشم راست به نرخ روز پرداخت بدهید وادله خود را ضمیمه دادخواست کنید