مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست برای اصلاح مبلغ مهریه با توجه به افزایش قیمت سکه به دلیل عدم پرداخت مهریه

با سلام، خواهر من در سال 1384 با مهریه 114سکه با یک نفر ازدواج کرده بود که در سال 1388 با طلاق توافقی از شوهرش جدا شد. در سال 1388 دادگاه با قیمت هر سکه 260 هزار تومان، سکه ها را تبدیل به ریال نمود، که مبلغ مهریه، 30 میلیون تومان در حکم دادگاه نوشته شده است و شوهر به پرداخت 100 قسط 300 هزار تومانی در ماه تعهد داده بود. شوهر پس از پرداخت 3 قسط از مهریه، متواری شد و هیچ مبلغی بعد از آن پرداخت نکرد. با توجه به اینکه شوهر به تعهد خود عمل نکرده و قیمت سکه 33 برابر افزایش یافته، آیا خواهرم می تواند درخواست محاسبه مجدد مهریه و تقاضای تعدیل بکند و قیمت به روز آنرا مطالبه کند؟